søndag 15. mars 2009

Speiderledern ha vært på tur

- i steikannes sol
- med V-cupløp like rundt hjørnet fra hytta. Sport bi nesten interressant når det e live.
- med speidera som godtok forbud mot mobiltelefon og innsamling av godteri uten å klag
- med et nytt og værre forhold te sangen "Halleluja" (den e liksom ikke like fin etter at en uerfaren gitarist ha brukt den som øvelsessang gjennom ei heil helg).
- med ganske mange nye muskla i skuldra og arma etter at eg mått kryp ut vinduet for å måk vekk takraset som plutselig dekkt heile døra.
- med et nytt adoptert fjortisuttrykk i språket: "Det lukte balle" (og, ja, eg ha allerede brukt det.. huff, at fjortisspråket ska va så smittsomt)
- i lamme speidera som e både kul, tøff, søt, snill, morsom, modig, viljesterk, fantastisk, flink og sporty. Som drar seg opp fra snøen når dæm ha gådd på trynet enda en gang, sjøl om tåran sprut og alt dæm vil e å legg seg ned å skrik. Som hjelp kverandre sånn at alle skjønn forskjellen på øst og vest på kartet, og som gladelig går en timeslang skitur ekstra for å finn den siste o-posten. Som går fra å vær stille, sjenert og ganske forknytt tell å skravvel og lek lamme de andre speideran, og som går fra å vær nesten redd lederan tell å smil å se stolt ut når du gir dæm en ny arbeidsoppgave.

Og ikke minst: med speidera som e flink te å sei at dæm sett pris på lederan sine:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

ka betyr "Det lukte balle"

mh

H sa...

eh... det betyr vel at det lukt som balla... å da snakk vi neppe fotballa regn eg med.

Anonym sa...

så enkelt altså..
mh