mandag 16. november 2009

huseieren

Fo ett år siden (i går, for å vær pinlig nøyaktig) fikk vi nøkkelen til vårt eget slott. Leiligheta midt på Møllenberg. Skepsisen til å bo sentralt forsvant fort, og jeg begynte å se alle fordelene med å kunne stikke innom solsiden både seint og tidlig.

Ett år etter bor vi på hotell, vet ikke når vi får komme hjem - og har rett og slett fått litt for mye bruk for forsikringsselskapene på litt for kort tid. Nyttårsforsettet for 2010 er allerede klart: ikke trenge å ringe forsikringsselskapet i løpet av hele året! (det er vel mer et håp enn et forsett..)

I februar hadde vi en innflyttingsfest uten sidestykke. Gode venner samlet i huset med det rare i - stablet langs gulv og vegger, lent opp mot skap og inn til hverandre på do.
Crowded - men ufattelig gøy!

I sommer kom verdens snilleste foreldre på "ferie" - og etter ei uke sto vi tilbake med et fiks, ferdig nytt kjøkken!

Alle forsikringssakene har gjort livet som huseier litt mer strevsomt enn det burde vært - men forsikringene viser seg jo å være gode, så vi skal vel ikke klage. Jevnt over har vi hatt ei fantastisk tid i huset vårt. Et kjøkkenbord og ei stue med mer enn 6 sitteplasser utgjør tilsammen uendelige muligheter for et liv sammen med gode venner - og ikke minst, hverandre.

Ingen kommentarer: