tirsdag 17. august 2010

Fjortisblogg!

Jeg har lenge drømt om å skrive en parodi på rosabloggene - skrive om dagens "outfit" og reklamere vilt og uhemmet for HM og andre fancy fæshionbutikker, men har stadig utsatt det - og nå kommer det i stedet et helt seriøst ment reklameinnlegg!! (som jeg ikke helt ser vitsen med å poengtere at jeg ikke har fått betalt på noen måte for å skrive - let's face it - denne bloggen er nok ingen gullgruve)

Anywayyysss... REKLAME

Er du som meg, har du strevd siden du var 13 med å finne en behå som var brukbar? Har du vært innom alt fra elendig HM/Cubus/Lindex-kvalitet til svindyre behåer fra SHE og andre fancyshapper du måtte utsette deg selv for tafsing fra betjeningen for å få kjøpt (godt kamuflert som "Sørvis")?

Har du da fått med deg at løsningen finnes? På Change på Solsiden! De fører alle størrelser, ikke bare "up to big cups", som de har som sitt latterlige slagord på Reimers? De har unge, hyggelige jenter som jobber der - og som faktisk kan behåer. Som kan å finne størrelse, som vet hvilke modeller som er vitsi å prøve, og som ikke har fått femtiåringene på SHEs ubluhet og tafsetrang. OG: de har finfine priser!

(Det var dagens reklame! Bakgrunnen: Vi reiser til Barcelona i mårra - jeg pakker. Behåen min har forduftet fra jordens overflate, og jeg hadde panikk - helt til jeg steg inn i Change-paradiset!)

(P.S: hvis du syns at behåer er et for intimt tema til at jeg burde skrive om det på bloggen - så kan du være glad for at jeg ikke strekker rosabloggparodien enda lengre og viser et bilde av meg selv i nyanskaffelsen...)

(P.S 2: Aner du at dette innlegget, i tillegg til reklame for Change driver litt anti-reklame for SHE og Reimers, så har du helt rett i det.)

2 kommentarer:

Pita sa...

Helt enig! Genial butikk. Endelig riktig BH-størrelse og aldri mer rare butikkansatte på Reimers...

Laura sa...

for et flott og velskrevet innlegg, elsker at du brukte litt humor i denne teksten :) selvom jeg personlig kjøper bh-er hos H&M så takker jeg for opplysningen.