Vanligvis bestemmer vi middagen fra dag til dag, og da har det ofte vist seg å bli mange handleturer, mye rester som kastes og lite utnyttelse av ferske råvarer i heimen. Så nå skulle vi ha prøveprosjekt: Planlegge middagen for ei uke framover og handle inn stort. Lista så sånn ut:
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
".....fredag til søndag skal jo jeg bort, så da er det ikke vits i å planlegge", sa mannen.
"torsdag drar jeg rett fra jobb ut i skogen med speiderne, så da får vi heller lage oss noe godt til kvelds - kanskje vafler?"
"og på onsdag har jeg avtalt å spise i kantina med studentene mine"
Da gjensto denne lista:
Mandag
Tirsdag
..........................stillhet.........................................
Hva skal vi ha i mårra da?
Uka består av TO -2- middagsdager, og vi, de matglade, klarer ikke å komme på noen ting til middag...!
(etter mye om og men endte vi på potetmos (da kan vi utnytte potetrestene fra søndagsmiddagen, fiskeboller) og svinekoteletter mandag, og kylling schezuan tirsdag)
1 kommentar:
Vi er også matsnobber, og eeeelsker alt av kokkereality:)
I går investerte vi i pastamaskin og spiste pasta carbonara med fersk tagliatelle og chorizo. Anbefales!
Legg inn en kommentar