fredag 19. juni 2009

I mårres måtte jeg sende mms til ingvill..

For sjekk denne da!!! Den sto i vinudet på Fretexen og frista meg. Prislappen på 750 var jo ikke mer enn overkommelig - men hvor på mine 66 kvadrat skulle den fått plass?
Om det var en trøst eller ergelse, kan jeg ikke være sikker på enda, men da jeg kom hjem fra jobb hadde den en "SOLGT"-lapp på seg.

(Beklager at bildet ikke er det beste - mobilbilder gjennom vinduer klokka kvart på åtte om mårran er ikke min sterkeste side...)

Hvis jeg hadde hatt plass til en sånn, skulle jeg ha hatt smykkene mine i den. Og sminken. Og jeg skulle tatt på meg blondekjolen min (som jeg jo også måtte ha skaffet meg samtidig med denne) og jeg skulle ha hatt en liten krakk jeg kunne ha sittet på. Jeg skulle ha brukt timesvis hver dag på å sitte på krakken i blondekjolen og gre håret mitt mens jeg stirret på meg selv i speilet. Jeg er sikker på at speilbildet hadde vært vakrere i et sånnt speil enn i det vanlige badespeilet!

3 kommentarer:

a banan sa...

og malt selve kommoden hvit og skuffene grønne. åååå. skjønner godt at den ble solgt. en sånn vil jeg ha.

Ingvill sa...

Som jeg sa i går morges, vindusshopping er tross alt en liten trøst når plassen er så alt for liten... men ja, æ å vill ha ein sånn!

Merethe sa...

Jeg har faktisk arva noe lignende nå, og den står klar til å bli malt hvit...originalpuffen og nattbordet har også fått plass på rommet mitt..:)