tirsdag 1. desember 2009

Frøken ubeslutsom bruker penger

I helga var det sjåppings på programmet. Mamma og Pappa hadde tatt togturen hit for å handle julegaver og jeg fulgte gladelig med.

Fredagen gikk med til Stoff og Stil. En himmel full av tøy! Jeg vil bo på et tøylager, med store ruller med lilla voksduk og rosa t-skjortestoff med gule elefanter rundt meg. Nye kjøkkengardiner ble det også.. Eller BLIR det.. tøyet er innkjøpt, men syinga, den må sypiken stå for selv. Og jeg skal vel ikke påstå at det var jeg som brukte penger der.... (takk, pappa!)

På lørdag dro vi til IKEA og tok en kjapp runde gjennom ting og tang, før Superpappaen monterte spesialbestilt, selvprodusert hylle i leiligheta til lillejenta. Så satte mor og datter inn støtet på klesbutikkene og dattera prøvde kjole etter kjole etter kjole etter kjole etter kjole.. Veldig lite motiverende for jenta som ikke akkurat kan påberope seg noen B-cup... (kjære klesdesignere: tenk på at noen av oss er velutstyrt i fronten, og rett og slett ikke kan bruke de forferdelig trange kjolene dere produserer)

Til slutt fant dattera en kjole som gikk over frontpartiet og kjøpte den. Natta gikk med til grubling over om hun virkelig likte den - eller om den ble kjøpt på grunn av størrelsen.

Når mandagen kom var beslutninga tatt, og kjolen lå i veska på vei til jobb. Den ble levert tilbake og neste punkt var å prøve KJOLEN. Den jeg har sikla på i ukesvis, men som koster 1100 kr! (ja, du leste riktig Ellevehundre! Ett-tusen-etthundre!

Den var for lang. Men de hadde en annen kjole - som bare var LITT dyrere.. 1199...

Den ligger nå hjemme på sengekanten og grublinga pågår. VIL den ubeslutsomme virkelig ha en kjole til den prisen?

5 kommentarer:

Anonym sa...

tøft... du må bruk kjolen fleire gang så får du den ned i pris.
mh

Fru Fortuna sa...

Keep!
Klart du vil ha den om den passer perfekt!

Anonym sa...

når du og regn inn i prisen det du spara på gardina bi kjoln kjempebelli..
mh

Marthe-Julie sa...

Serlig at du er ubeslutsom;)

Pssst! Du glemte en t...

Og det er bare å beholde den fine kjolen. Ting som passer perfekt skal man ikke kimse av..

Anonym sa...

å så treng du jo fin kjole i kina
mh