mandag 23. februar 2009

bukseshopping

I det siste ha det vært litt sutter fra meg om at eg ikke har ei eineste dongeribuksa uten høl i. sutteret ha blant anna bestått i at eg syns JC burde hold løftet sitt om "norges beste og største JC-butikk" her i Trondheim. For sånn som det e no, e det jo ikke JC i trondheim - å det e jo litt tungvint å bare kunn kjøp bukse kver gang eg e på Mo - ha eg argumentert. 

Men så vart eg anbefalt av to venninne med bedre (og dyrere?) klessmak enn meg å gå på Carlings på Mercur for å finn bukse. Dæm sku visstnok ha de samme merkan, og minst like god service som JC. Så med hjertet i halsen gikk eg inn på Carlings i dag for det å gjør det eineste som nærm seg å vær like ille som bikinishopping: bukseshopping. 

Og de to velkledde venninnen hadd absolutt rett: servicen va upåklagelig. Den stakkars blondina med snusleppa sprang fram og tellbake med buksa etter buksa tell meg. Henta større og større størrelsa men va fortsatt like blid og hyggelig. Og eg prøvd. (gikk ikke over ræva) Og prøvd. (va for lav i livet) Og prøvd. (va for høy i livet) Og prøvd. (va for smal nede) Og prøvd. (va for lys i fargen) Og prøvd. (hmmm.. den passa jo, men det va et eller anna med den....) Og prøvd. (den va vel den fineste, meeeeen...... tusen krona e no litt mye når eg ikke føl hundre prosent førr den... Eg får heller kom tellbake en anna gang. Tusen takk for hjelpa

Så det vart ikke buksa på Carlings. Og eg savn fortsatt JC. 

Men på vei ut av Mercur såg eg et skilt med "Salg - 70%". Så eg tenkt at etter å ha mota meg opp tell å vis meg inne på Carlings, kunn eg våg meg inn en anna plass eg aldri vis meg: Oasis. 

Og buksa eg fant der, den kosta bare 194,50. :) 


4 kommentarer:

Rita sa...

åh!! eg e sååå enig med deg!! bukseshopping e nå herk!!! heldig du va som fant ei da! :)åsså så billig!

Zillapilla sa...

Happy end =) Gratulerer! Bukseshopping er et mareritt for meg også.

Åshild sa...

Bra det vart brok te slutt!=)

lunasun sa...

Bukseshopping e det verste som finnes i heile verden. Spesielt når man e feite vrak som meg. Finn ingen omtrent :/

Bra du fant ei så bellig og bra :D